Selecteer een pagina

Wat doet Tuinen Goemaere?

Ontwerp

Alvorens we van start gaan met het ontwerpen gaan we bij een gesprek uw verwachtingen voor uw tuin na en geven u deskundig advies. Op basis hiervan ontwerpen we een creatief en passend tuinontwerp dat aansluit bij uw wensen en waarbij we elke tuin op een persoonlijke manier benaderen. 

Na overleg wordt het ontwerp verder verfijnd met een beplantings- en lichtplan, evenals materiaalsuggesties. We respecteren hierbij vanzelfsprekend uw budget.

Ook 3D-beelden van uw toekomstige tuin behoren tot de mogelijkheden. Het resultaat is een uniek tuinontwerp dat aansluit bij de woning, uw wensen en hierbovenop een plan van aanpak wat een vlotte realisatie van uw project mogelijk maakt. 

Aanleg

Ons professioneel team realiseert uw tuin volgens het tuinontwerp, startend met de eventuele uitbraakwerken.

We plaatsen niet enkel verhardingen, maar zorgen ook voor de nodige omheiningen en constructies in de tuin.

Team groenaanleg verzorgt voor de volledige grondbewerkingen en aanplant zoals omschreven in het uitvoeringsplan. Dit alles met respect voor uw wensen, budget en zo maken ze van elk tuinproject een uniek en mooi resultaat.

Onderhoud

Tuinonderhoud kan bij ons op afroep of via een jaarlijks onderhoudsovereenkomst.

Of het nu gaat over ongediertebestrijding,  snoeiwerken, maaien of bemesten. Wij zorgen dat alles volgens de nodige seizoenen uitgevoerd wordt.  Natuurlijk kan u ook eenmalig beroep doen op ons, voor uw lente opkuis, wintersnoei enz… Ook bij groenonderhoud gaan we voor perfectie en 100% klanttevredenheid.

Zwemvijver

In de ruimste zin van het woord, omvat in de eerste plaats de aanleg van vijvers, zwemvijvers en zwembaden. Wilt u een natuurlijke vijver, een strakke zwemvijver of liever een verwarmd zwembad?
We gaan voor de persoonlijke aanpak van uw waterpartij.

Indien nodig voorzien we u een beregeningsinstallatie of zelfs een waterzuiveringsinstallatie. We reinigen vijvers en kunnen oeverversteviging uitvoeren.

Groendaken

Groendaken hebben heel wat voordelen. In de winter zorgt een daktuin voor extra isolatie tegen de koude, in de zomer houdt het de warmte buiten.
Naast thermische isolatie heeft een groendak ook een geluidsisolerende functie.

Er bestaan verschillende soorten groendaken. De meest voorkomende is het sedumdak, een extensief groendak begroeid met sedum. Het vergt dus weinig onderhoud, maar verdraagt ook geen betreding.

Indien u een echte daktuin wil, dan kunt u beter kiezen voor een intensieve daktuin. Met ander woorden een echte tuin, maar op uw dak of parkeergarage.

De belangrijkste voorwaarde voor zo’n project is de draagkracht van het dak. Vooraleer we beginnen met project van dit kaliber moet een grondige studie gebeuren in samenwerking met de architect van het gebouw.